filme online,filme online subtitrate,filme online 2017,seriale onlineSamson 2018 - film online subtitrat in romana gratis in HD
Filme si seriale online subtitrate in limba Romana
Loading...
loading...
HD Subtitrare română Samson
Raportează problemă

Samson

Samson

Samson    16 February 2018

PG-13 1h 50min AcțiuneDramă

4.2
IMDB: 4.2/10 1.347 voturi

,

, ,

N/A

USA | South Africa

Raportează eroare


Samson 2018

<>Va invitam sa vizionati filmul Samson 2018 online subtitrat in romana gratis in HD.

Filmul spune povestea unui izraelit înzestrat cu o putere deosebită, care trebuie să răspundă ordinului dat de Dumnezeu, ce reprezintă singurul mod în care își poate conduce oamenii spre o viață mai bună, în care nu mai sunt sclavi. După ce ambiția sa de tânăr se sfârșește într-o căsnicie tragică, setea lui de răzbunare și nesăbuința îi provoacă un conflict cu armata filistină. Mai mult decât atât, fratele său pregătește o răscoală a tribului, însă ceea ce îl salvează pe Samson e relația cu o femeie filistină și predarea sa finală, atât în fața armatei, cât și a lui Dumnezeu, care transformă condamnarea într-o reușită pe toate planurile.

Noul film (lansat în februarie 2018) reprezintă o dramă biblică, redând povestea clasică a lui Samson (interpretat de Taylor James). Samson a fost un om foarte puternic, chemat de Dumnezeu să-și scoată poporul din sclavie, a cărui istorie poate fi văzută în Biblie, în Cartea Judecătorilor .
Alte staruri care apar în noul film artistic “Samson”: Jackson Rathbone, Billy Zane, Caitlin Leahy, Lindsay Wagner și Rutger Hauer.
A fost regizat de Bruce Macdonald ( “PERFECT WAVE” – 2015) și scris de Jason Baumgardner, Zach Smith, Timothy Ratajczak și Galen Gilbert.

Filmul face parte din categoriile : ActionDrama , #2018 .

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Loading...
loading...
Samson
Samson

Leave a Reply

avatar
  Abonează-te  
newest oldest
Notify of
caca pisu
Guest

bun film nota 10

Alte filme